RÓLUNK

Ismerje meg cégünket!

Néhány szó cégünkről

Cégünk 2003-ban kezdte meg működését, mint nyílászárókkal foglalkozó vállalat. Az eltelt időszakot FOLYAMATOS FEJLŐDÉS jellemzi, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy bővült gépparkunk, szakember állományunk ezekkel együtt gyártási gyorsaságunk, pontosságunk és kínálatunk.

2007. októberétől beindult árnyékolástechnikai részlegünk, ami azóta nagykereskedelemmé nőtte ki magát. A műanyag nyílászárókon túl már a redőnyökkel, szúnyoghálókkal is elérhető áron, magas minőségben tudjuk kiszolgálni mind a lakosságot, mind viszonteladóinkat.

Igyekszünk mindenben megfelelni régi és leendő ügyfeleink igényeinek, elvárásainak.

Egyedi megoldások

Szakértő csapatunk gondos tervezéssel és precíz munkavégzéssel garantálja, hogy minden projekt tökéletesen illeszkedjen az Ön elképzeléseihez.
Z

20+ év tapasztalata

Szakértő telepítőcsapatunk gyors, tiszta és hatékony munkát végez, minimalizálva az Ön otthonában a zavarokat. Ráadásul, ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy segítsen bármilyen kérdésben.

Kiváló minőségű anyagok garanciával

Csak a piac legjobb anyagaival dolgozunk, biztosítva ezzel, hogy a termékeink nem csak esztétikailag vonzóak, hanem tartósak és megbízhatóak is legyenek. Minden termékünkre hosszú távú garanciát vállalunk.

Árnyékolástechnika

2007. októberétől beindult árnyékolástechnikai részlegünk, ami azóta nagykereskedelemmé nőtte ki magát. A műanyag nyílászárókon túl már a redőnyökkel, szúnyoghálókkal is elérhető áron, magas minőségben tudjuk kiszolgálni mind a lakosságot, mind viszonteladóinkat. Legyen szó külső- vagy felső tokos esetleg kombinált redőnyről, fix vagy mobil szúnyoghálóról, reluxáról, rolettáról mindenben megpróbáljuk a legjobb árat a legjobb minőséggel társítani. Kapcsolatrendszerünknek köszönhetően 2009 második felére sikerült elérnünk, hogy más redőnygyártók is tőlünk szállítsák alapanyagukat, ami már önmagában garantálja az alacsony árakat késztermékeinknél is.

Műanyag nyílászárók

Műanyag nyílászáróink 5 illetve 7 kamrás profilból készülnek. Üvegezés alapesetben 1.0 W/m2K hő átbocsátási tényezőjű üveggel értendő, de megoldott az extra hőszigetelési képességű 3 rétegű illetve különböző katedrál vagy biztonsági üvegek beépítése is. Vasalatot tekintve a szintén német gyártmányú Aubi-val dolgozunk, illetve ajtóknál előfordulhat még G-U és Roto alapanyag is. Színpalettánk tartalmazza a legegyszerűbb anyagában fehér profiltól a fautánzatú fóliás profilokon át (legyen az aranytölgy, mahagóni, sötéttölgy, stb.) a különleges design-os színű profilokig.

Cégünk elkötelezett híve a környezetvédelemnek, így a fel nem használt maradék PVC hulladékot is az erre specializálódott, ezeket a termékeket újra hasznosító tudó, cégeknek adja át a megfelelő kezelés érdekében.

Bízunk benne, hogy áraink elnyerik tetszésüket és számíthatunk az üzleti, partneri kapcsolat kialakulására is.

Tisztelettel:
Papp Viktor

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Hívjon vagy írjon, és tapasztalt kollégáink szívesen segítenek önnek.